Hovězí pečeně

27. září 2018 v 12:52 | peeli |  MASO HOVĚZÍ


700g hovězího zadního
olej
3 stroužky česneku
sůl
pepř
2 cibule

Česnek prolisujeme a smícháme s olejem. Hovězí maso osolíme, opepříme a naložíme do česnekového oleje. Necháme marinovat přes noc. Rozpálíme větší hrnec, maso zprudka opečeme ze všech stran, podlijeme vodou a necháme dusit zhruba 2 hodiny. Cibuli nakrájíme na kolečka, dáme do pekáčku a na ní pak položíme dušené maso, vlijeme šťávu z hrnce a pečeme ještě třičtvrtě hodiny v troubě. Během pečením podléváme.
Nakonec maso nakrájíme na plátky a podáváme třeba s bramborovou kaší.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama


https://www.facebook.com/497peelirecepty