Plecko s hlívou ústřišnou

18. listopadu 2012 v 20:08 | peeli |  MASO VEPŘOVÉ
400 g vepřového plecka
250 g hlívy ústřičné
1 větší cibule
vývar
sůl
pepř
hladká mouka
olej

Maso nakrájíme na kostky a osmahneme na oleji. Když se maso zatáhne, vyndáme ho a na výpek přidáme najemno nakrájenou cibuli a na proužky natrhanou hlívu. Chvíli restujeme a až cibulka zhnědne, zalijeme vývarem a přidámě maso. Dusíme dokud není maso měkké a nakonec zahustíme omáčku moukou a dochutíme solí a pepřem.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama


https://www.facebook.com/497peelirecepty