Vepřové s houbovou omáčkou

30. září 2012 v 18:27 | peeli |  MASO VEPŘOVÉ

700 g vepřová kýta
2 velké cibule
5 stroužků česneku
2 velké hrsti hub
hladká mouka
sádlo
sůl
pepř¨
kmín
voda nebo vývar

Na sádle osmahneme maso do zlatova a vyjmeme ho z hrnce. Do výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět až zhnědnout. Zaprášíme moukou a osmahneme, přidáme houby a podlijeme vodou nebo vývarem. Jakmile voda začne vařit přidáme maso a kmín a vaříme dokud maso nezměkne a omáčka nezkoustne. Na konci dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama


https://www.facebook.com/497peelirecepty